Diner
VOORGERECHTEN |
||||
Rundercarpaccio van de lende Met pestocrème, piijnboompitten en Parmezaanse kaas |
10,50 | |||
Salade geitenkaas Met honing, walnoten en spekjes (Vegetarisch ook mogelijk) |
11,50 |
|||
Salade gerookte zalm en forel |
11,50 |
|||
Gegratineerde mosselen |
9,50 | |||
Portobello Gevulde champignon met seizoen groenten en tomatensaus (vegetarisch) |
9,50 | |||
Vissoep |
7,95 | |||
Gebonden tomatensoep, |
5,10 | |||
Soto Ayam |
5,00 | |||
HOOFDGERECHTEN VIS |
HOOFDGERECHTEN VLEES |
|||
Gebakken slibtong In roomboter gebakken |
22,75 |
Javaanse saté |
16,50 | |
Gekookte mosselen Op klassieke wijze bereid |
22,00 |
Mixed grill Gemarineerde bavette, karbonade, kipfilet en een hamburger met knoflooksaus |
19,50 | |
Gamba's |
20,50 | Smokey spareribs Met een gerookte paprika glacé |
21,50 | |
Paling in 't groen |
20,50 | Gegrilde entrecôte Met knolselderij-jus |
22,50 | |
Gebakken heilbot |
17,50 |
Belgische stoverij Bereid met Gerardus Dubbel bier en mosterd |
16,50 | |
Hoofdgerecht weekmenu vis | 15,75 |
Hoofdgerecht weekmenu vlees |
15,75 | |
|
Vegetarisch |
15,50 |
||
|
||||
DESSERTS |
||||
Dame Blanche |
7,50 | |||
Cheesecake Evertsen Met bosvruchten en slagroom |
7,50 | |||
Mokka gebakje | 7,00 | |||
Citroen taartje Met een bolletje limoenijs |
7,00 | |||
Meringue Met sorbetijs mango passievrucht en vers fruit |
7,00 | |||
Dessert weekmenu |
5,75 |