Diner

VOORGERECHTEN

       

Rundercarpaccio van de lende

Met pestocrème, piijnboompitten en Parmezaanse kaas

10,50      

Salade geitenkaas

Met honing, walnoten en spekjes

(Vegetarisch ook mogelijk)

11,50

     

Salade gerookte zalm en forel
Met limoen-dille dressing

11,50

     

Gegratineerde mosselen

 9,50      

Portobello

Gevulde champignon met seizoen groenten en tomatensaus (vegetarisch)

 9,50      

Vissoep 
Gevuld met diverse vis

 7,95      

Gebonden tomatensoep,
Met room en lente ui (vegetarisch)

 5,10      

Soto Ayam
Indonesische kippensoep

 5,00      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Gebakken slibtong
In roomboter gebakken
22,75  

Javaanse saté
Met pindasaus en atjar

16,50

Gekookte mosselen

Op klassieke wijze bereid

22,00  

Mixed grill

Gemarineerde bavette, karbonade, kipfilet en een hamburger met knoflooksaus

  19,50

Gamba's
Met Thaise gele curry

20,50   Smokey spareribs
Met een gerookte paprika glacé
21,50

Paling in 't groen
Gestoofd in diverse fijn gehakte groenten kruiden

20,50   Gegrilde entrecôte
Met knolselderij-jus
22,50

Gebakken heilbot
Met ansjovisboter

17,50  

Belgische stoverij

Bereid met Gerardus Dubbel bier en mosterd

16,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,75  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

15,75

 

   

Vegetarisch 
Groentelasagna

15,50

     

 

 

DESSERTS

       

Dame Blanche

7,50      
Cheesecake Evertsen
Met bosvruchten en slagroom
7,50      
Mokka gebakje 7,00      
Citroen taartje
Met een bolletje limoenijs
7,00      

Meringue

Met sorbetijs mango passievrucht en vers fruit

7,00      

Dessert weekmenu

5,75

Haven