Diner

VOORGERECHTEN

       

Serranohamrolletjes, 
Met brie gevuld en balsamico glaze

   10,50      
Salade gerookte zalm, 
met limoendressing

kl.  9,50
gr.12,50

     

Salade geitenkaas,
met walnoten en honing

kl.  9,50
gr.12,50
     
Rundercarpaccio,
met pestocrème, piijnboompitten en Parmezaanse kaas
     10,50      

2 Garnalenkroketten, 
met cocktailsaus en toast

    12,60      
Vissoep 
gevuld met diverse vis
     7,95      
Tomatensoep,
met room  en tijm
     5,10      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
     6,10      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
22,75  

Mixed grill,
Runderbavette, varkenshaasje, kipfilet en hamburger met knoflooksaus

18,50
Doradefilet, 
met tomatensalsa
19,50  

Varkensribstuk,
met mosterdsaus

  19,50
Snoekbaarsfilet,
met dilleboter
17,00   Kipsate,
met satesaus en kroepoek 
16,00

Gamba's,
Gewokt met knoflook en room

22,50   Spareribs,
met knofkooksaus
21,50
Gekookte mosselen,
met salade en 2 sausjes
21,50  

Biefstuk (Grain fed),
met kruidenboter

22,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,75   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,75

 

   

Vegetarisch  gerechten
Camembert burger

15,50
     

 

 

DESSERTS

       

Cheesecake,
met bosvruchten en slagroom

7,50      
Appelcake,
met kaneelijs en slagroom
7,50      
Vanille ijs met verse aardbeien en slagroom 7,50      
Sorbetijs,
met vers fruit
8,00      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,00      

Dessert weekmenu

5,75

Haven