Diner

VOORGERECHTEN

       

Rundercarpaccio van de lende
Met pestocreme, parmezaanse kaasen cashewnoten

14,80      

Geitenkaas salade,
Met spek en honing

13,75

     

Garnalen kroketten,
2 stuks met cocktailsaus en toast

16,75

     

Ecrevisses,
Met salade, cocktailsaus en toast

13,50      



       

Heldere vissoep 
Met safraan en diverse vissoorten

 10,50      

Gebonden tomatensoep,
Met room en bosui (vegetarisch)

 8,00      

Uiensoep
Gegratineerd met Gruyère kaas

 

 8,20      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Gamba's,
In knoflookroomsaus gegaard
24,60  

Varkenshaas sate,
Met kroepoek en atjar

20,50

Slibtong
2 stuks

30,50  

Rib-eye,
Met roquefortsaus

26,50

Zalm uit de oven,
Met groene kruiden en oude kaas gegratineerd

26,75   Classis Burger,
Met bacon, cheddar cheese en salade
19,50

Heilbot,
Met kreeftensaus

24,50  

Kip pesto,
Met pasta penne

19,50

Gekookt mosselen,
Met 2 sausjes friet en salade

26,50  



 
Hoofdgerecht weekmenu vis 19,60  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

19,60

 

   

 

 

     

 

 

DESSERTS

       

VEGETARISCH

 

 

Dame Blanche

8,50  

Penne al funghi,
Met paddestoelen, room en parmazaanse kaas

 19,50

 
Cheesecake,

8,50    Camembert Burger,
Met honing-mosterdsaus
 19,50

Chocolade mousse,

8,50      
         

Sorbetijs
3 verschillende smaken

8,50      

Dessert weekmenu

6,10

Haven