Diner

VOORGERECHTEN

       

Ecrevisse cocktail,
Rivierkreeftjes met cocktailsaus

 12,60      
Salade gorgonzola,
met walnoot en appel
11,00

     

Tataki van gerookte eendenborst,
met vijgencompote

11,00

     
Rundercarpaccio,
met pestocreme, piijnboompitten en parmezaansekaas
9,95      

Zalmloempia, 
Met zalm, mango en mango-chutney

9,35      
Kreeftenbisque
met rouille, Gruyere kaas en croutons
 7,95      
Tomatensoep,
van Pomodori tomaat met basilicumolie
 4,75      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
 6,10      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
22,75  

Gebakken Rib-eye,(Grained fed),
Gegratineerd met gorgonzola

22,75
     

Varkenshaas,
met champignonroomsaus

  17,85
Zeeduivel,
omwikkeld met spek en een beurre blanc saus
22,75   Kalfs Ossobucco Milanese,
zacht gegaard, met rijst

19,50

Kabeljauwfilet,
gegratineerd met tomaat en brie

17,85   Gegrild wild duet,
Hertenbiefstuk en wildzwijnfilet met rodewijnsaus
21,75
Stoverij van vis,
Div. vis in de Marsalasaus gegaard
19,50   Kipfilet gevuld met zalm,
met bearnaisse saus
17,30
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,50   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,75

Gebakken Zeewolf,
Met Hollandaisesaus

 17,95  

Vegetarisch Camembert burger,
op bedje van sla, bruin brood en honing-mosterdsaus

15,50
     

 

 

DESSERTS

       

Moelleux au chocolat,
Chocolade lava cake

8,50      
Apfelstrudel, 
Met kaneelijs en vanillesaus
6,50      
Poire belle Helene,
Vanille ijs met een halve peer en melk chocoladesaus 
7,50      
Spekkoek,
Met pistache ijs
7,50      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,50      

Dessert weekmenu

 

5,75

 

     
Haven