Diner

VOORGERECHTEN

       

Salde caprese,
mozzarella, tomaat en basilicumolie

 9,50      
Geitenkaassalade,
met appelstroop en pijnboompitten
kl. 10,50
gr.12,50
     

Salade gerookte kip,
met daddels en appel

 kl.10,50
gr.12,50
     
Rundercarpaccio,
met pestocreme, piijnboompitten en parmezaansekaas
10,50      

Serranoham rolletjes,
Gevuld met brie en met balsamico glace

9,85      
Kreeftenbisque
met rouille, Gruyere kaas en croutons
 7,50      
Tomatensoep,
van Pomodori tomaat met basilicumolie
 4,50      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
 5,75      
 Palet gerookte zalm  10,50      

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
21,50  

Gebakken biefstuk,(Grained fed),
met pepersaus

21,50
Gekookte mosselen, 
met salade, frietjes en 2 sausjes
20,50  

Varkenshaas sate,
met sate saus en kroepoek

  16,50
Gestoofde Kabeljauwfilet,
uit de oven met een gekruide broodkorst
18,00   kipkarbonade,
met een tomaten-dragonsaus en tagliatelle

16,00

Gebakken zeebaars,
met tomatensalsa

19,00   Mixed grill,
4 verschillende stukjes vlees met knoflooksaus
19,50
Gewokte gamba's
met knoflook, room en afgeblusd met pernod
19,50   Zweeds ribstuk,
met mosterdsaus
19,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,00   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,00

 

   

Vegetarisch Camembert burger,
op bedje van sla, bruin brood en honing-mosterdsaus

14,50
     

 

 

DESSERTS

       

Sorbet ijs,
3 verschillende soorten sorbet ijs en vers friut

8,50      
New York Cheese cake (no-bake)
roomkaas, creme fraishe, rood fruit, speculaas
7,50      
Chocolade mousse,
pure chocolade mousse met witte chocolade saus 
7,50      
Coupe aardbei,
Vanille ijs met aardbeien
7,50      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,00      

Dessert weekmenu

 

5,50

 

     
Haven