Diner

VOORGERECHTEN

       

Rundercarpaccio van de lende

Met pestocrème, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

10,50      

Salade geitenkaas

Met honing, walnoten en spekjes

(Vegetarisch ook mogelijk)

11,50

     

Salade gerookte zalm en forel
Met limoen-dille dressing

9,50

     

Bietentaco's

Met geitenkaascrème en gerookte paling

 10,50      

Salade met serranoham en forel

Met gorgonzola

 9,50      

Vissoep 
Gevuld met diverse vis

 7,95      

Gebonden tomatensoep,
Met room en lente ui (vegetarisch)

 5,10      

Uiensoep, gegratineerd met Gruyère kaas

 5,75      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Gebakken slibtong
In roomboter gebakken
23,25  

Gebakken biefstuk
Met chimichurri

21,90

Vispannetje uit de oven

Met marsalasaus

18,50  

Varkenshaas

Met champignonroomsaus

17,00

Gamba's
Met chilipeper en knoflook

21,50   Parelhoen suprême
Met sinaasappelsaus
16,50

Kabeljauwfilet

Gegratineerd met tomaat en Gruyère kaas

19,50   Gegrilde kalfsentrecôte
Met kruidenboter
20,00

Hoofdgerecht weekmenu vis

15,75  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

15,75
     

 

 

 

   

 

 

     

 

 

DESSERTS

       

VEGETARISCH

 

 

Dame Blanche
Vanille ijs met chocoladesaus

7,50  

 Groentelasagna

 

 15,50

Spekkoek

Met pistache ijs

7,50    Vegaburger  15,50

Sorbetijs

Met vruchtensaus

7,50    Chili Sin Carne  15,50
Pure chocolademousse
Met gezouten caramel crumble
7,50      

Semifreddo

Van pastis, dragon en sinaasappelcrème

7,50      

Dessert weekmenu

5,75

Haven