Diner

VOORGERECHTEN

       

Gerookte eendenborst,
salade van sinaasappel,witlof, dimsum, gerookte bouillon

 10,50      
Vispalet Evertsen,
garnalenkroketje, gerookte paling, makreelsalade, krokantje
12,00      

Geitenkaas palet,
Geitenkaasbitterbal, appelstroop, appelmeringue, hangop van vadouvan

 10,50      
Rundercarpaccio,
met pestocreme, piijnboompitten en parmezaansekaas
10,50      

Salade Serranoham,
Brie, balsamico, walnoten

10,85      
Kreeftenbisque
met rouille, Gruyere kaas en croutons
7,50      
Tomatensoep,
van Pomodori tomaat met basilicumolie
4,50      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
5,75      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
21,50  

Gebakken biefstuk,(Grained fed),
met wilde paddenstoelensaus

21,50
Gebakken tongschar, 
met remouladesaus
20,00  

Gebakken lamshaasje,
met Bordelaisesaus

  21,50
Zalm Wellington,
zalmfilet gewikkeld in bladerdeeg, met groene kruiden, uit de oven
17,50   Procureur op oosterse wijze,
Zacht gegaard varkensvlees met een creme van pompoen en sinaasappel
16,50

Gebakken zeebaars,
met tomaten-basilicumsaus

18,50   Kip curry,
op een bedje van noodles
16,50
Duet van scholfilet en gegrilde gamba's,
met kreeftenjus
19,00   Gegrilde kalfs rib-eye,
met kruidenboter
16,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,00   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,00

 

   

Vegetarisch Camembert burger,
op bedje van sla, bruin brood en honing-mosterdsaus

14,50
     

 

 

DESSERTS

       

Carrotcake,
topping van roomkaas, limoenrasp, walnoten, limoen-ijs

8,50      
Cheesecake (no-bake)
roomkaas, creme fraishe, rood fruit, speculaas
7,50      
Boerenjongens,
met advocaat en malaga-ijs 
7,00      
Taartje van Baileys
Bastogne koek, espressogel, vanille ijs, witte chocolade mousse, crumble van pure chocolade
8,00      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,00      

Dessert weekmenu

 

5,50

 

     
Haven