Diner

VOORGERECHTEN

       

Terrine van wildzwijn

Met een crème van paddestoelen

 

10,50      

Gepaneerde garnalen

Op een bedje van sla

 

10,50

     

Vegetarische loempia

Met krokante groenten en diverse paddestoelen

 

 9,50

     

Rundercarpaccio,
met pestocrème, piijnboompitten en Parmezaanse kaas

 

     10,50      

Salade cajun wings

Met mangochutney

 

 9,50      

Vissoep 
gevuld met diverse vis

 

  7,95      

Tomatensoep,
met room  en tijm

 

  5,10      

Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas

 

  6,10      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong
In roomboter gebakken
22,75  

Duo van hert

Met V.O.C. saus, hertensukade en hertenbiefstuk

 

21,50

Zalmfilet

Met smoky chorizo

 

18,50  

Zweeds ribstuk

Gegratineerd met mosterd en bruine suiker

  19,50

Kabeljauwfilet

Met saffraan beurre blanc

 

19,50   Entrecôte
Gegrild met beurre maître paris 
22,50

Heilbot en rivierkreeftjes

Op een bedje van tagliatella met romige saus

 

18,50   Eendenborst
Met pruimensaus
18,00

Zeewolf

Omwikkeld met spek

 

19,50  

Bavette

Met gepofte knoflooksaus

17,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,75  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

 

15,75

 

   

 

Vegetarisch  
Stoofpotje van diverse paddestoelen met kikkererwten

 

15,50

     

 

 

DESSERTS

       

Dame Blanche

7,50      
Vanille ijs met warme kersen 7,50      
Griekse notentaart 7,50      
Bolus cheesecake 7,00      

Cappuccino van bosvruchten

Met bloedsinaasappel ijs

7,00      

Dessert weekmenu

5,75

Haven