Diner

VOORGERECHTEN

       

Ecrevisse cocktail,
Rivierkreeftjes met cocktailsaus

 12,00      
Salade gorgonzola,
met walnoot en appel
10,50

     

Gerookte eendenborst,
met vijgen en vijgencompote

10,50

     
Rundercarpaccio,
met pestocreme, piijnboompitten en parmezaansekaas
9,50      

Zalmloempia, 
Met zalm, mango en mango-chutney

8,85      
Kreeftenbisque
met rouille, Gruyere kaas en croutons
 7,50      
Tomatensoep,
van Pomodori tomaat met basilicumolie
 4,50      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
 5,75      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
21,50  

Gebakken Rib -eye,(Grained fed),
Gegratineerd met gorgonzola

21,50
     

Varkenshaas,
met champignonroomsaus

  17,50
Gestoofde Heilbot,
uit de oven met witte wijnsaus
18,50   Kalfs Ossobucco Milanese,
zacht gegaard, met rijst

18,50

Snoekbaarsfilet,
Op de huid gebakken met citroenboter

18,50   Gegrild wild duet,
Hertenbiefstuk en wildzwijnfilet met rodewijnsaus
20,50
Stoverij van vis,
Div. vis in de Marsalasaus gegaard
18,50   Kipfilet gevuld met zalm,
met bearnaisse saus
16,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,00   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,00

Gebakken Rode mul,
Met een salade van Chorizo en paddestoelen

 18,00  

Vegetarisch Camembert burger,
op bedje van sla, bruin brood en honing-mosterdsaus

14,50
     

 

 

DESSERTS

       

Moelleux au chocolat,
Chocolade lava cake

8,50      
Apfelstrudel, 
Met kaneelijs en vanillesaus
6,00      
Poire belle Helene,
Vanille ijs met een halve peer en melk chocoladesaus 
7,00      
Spekkoek,
Met pistache ijs
7,00      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,00      

Dessert weekmenu

 

5,50

 

     
Haven