Diner

VOORGERECHTEN

       

Rundercarpaccio van de lende

Met gepofte knoflookmayonaise en oude kaas

10,50      

Salade met ribfingers

Met gekonfijte uien

10,25

     

Zeeuwse geitenkaas

Met Zeeuws spek en appelstroop 

(Vegetarisch mogelijk)

10,50

     

Terrine van 4 soorten vis

Met limoencrème

 9,75      

Vissoep 

Gevuld met diverse vis

7,95      

Gebonden tomatensoep,
Met room en lente ui (vegetarisch)

 5,10      

Uiensoep, gegratineerd met Gruyère kaas

  5,75      

 

       
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Gebakken slibtong 23,25  

Black bun runderburger
Met cheddar, gekonfijte uien en zuurgoed

17,00

Gewokte Argentijnse wildvangst

Gamba's met pasta

19,50  

Shortribs

Met hoisinsaus

19,50

Tongscharfilet

Met kreeftensaus

22,50   Longhaasje
Met rode pepercrumble en roomsaus
21,90

Wilde heilbot

Met krokante serranoham en knolselderijcrème

19,00   Hazenpeper
Met puree
16,95

Hollandse snoekbaarsfilet

Met garnalenboter

18,50  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

16,75
Hoofdgerecht weekmenu vis  16,75  

 

 

 

   

 

 

     

 

 

DESSERTS

       

VEGETARISCH

 

 

Dame Blanche

7,50  

 Groentelasagna

 15,50

Tiramisu cake

7,50    Camembert Burger  15,50

Moulleux chocolade framboos

8,00    Salade Geitenkaas  10,50
Tartufo limoncello  8,00      

Sorbetijs

7,50      

Dessert weekmenu

5,75

Haven