Diner

VOORGERECHTEN

       

Rundercarpaccio van de lende

Met pestocrème, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

10,50      

Salade geitenkaas

Met honing, walnoten en spekjes

(Vegetarisch ook mogelijk)

11,50

     

Salade gerookte zalm en forel
Met limoen-dille dressing

9,50

     

2 garnalenkroketten

Met toast en cocktailsaus

 12,60      

Salade met serranoham 

Met gorgonzola

 9,50      

Vissoep 
Gevuld met diverse vis

 7,95      

Gebonden tomatensoep,
Met room en lente ui (vegetarisch)

 5,10      

Uiensoep, gegratineerd met Gruyère kaas

 5,75      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Gebakken slibtong
In roomboter gebakken
23,25  

Gebakken biefstuk
Met rode wijnsaus

21,90

Vispannetje uit de oven

Met marsalasaus

18,50  

Varkenshaas

Met champignonroomsaus

17,00

Gamba's mediterraan
Met knoflook, tomaat en italiaanse kruiden

21,50   Kipfilet gevuld met gerookte zalm
Met bearnaisesaus
17,00

Zalmfilet

Gegratineerd met groene kruiden en oude kaas

19,50   Mixed grill
Met kipfilet, varkensprocoureur, bavette en een hamburger
20,50

Hoofdgerecht weekmenu vis

15,75  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

15,75
 Gekookte mosselen
met salade, 2 sausjes en friet
 22,50  

 

 

 

   

 

 

     

 

 

DESSERTS

       

VEGETARISCH

 

 

Dame Blanche
Vanille ijs met chocoladesaus

7,50  

 Groentelasagna

 

 15,50

Spekkoek

Met pistache ijs

7,50    Camembert Burger  15,50

Sorbetijs

Met vruchtensaus

7,50    Salade Geitenkaas  10,50
Pure chocolademousse
Met gezouten caramel crumble
7,50      

 Cheesecake Evertsen
met rood fruit

 7,50      

Dessert weekmenu

5,75

Haven