Diner

VOORGERECHTEN

       

Zacht gegaarde picanha
Lauw warm met salade en truffelmayonaise

10,50      

Gepaneerde garnalen
Op een bedje van salade

10,50

     

Mossel loempia
Licht pikant door rode peper

 8,50

     

Rundercarpaccio,
met pestocrème, piijnboompitten en Parmezaanse kaas

     10,50      

Salade geitenkaas
Met honing en uitgebakken spekjes (vegetarisch ook mogelijk)

 11,20      

Vissoep 
gevuld met diverse vis

  7,95      

Tomatensoep,
met room  en tijm

  5,10      

Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas

  6,10      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong
In roomboter gebakken
22,75  

Picanha
Met paprika piri piri saus

16,50

Zalmvingers
krtokant gebakken met piccalilly beurre blanc

19,50  

Varkenshaas
Met komijnekaas crumble

  18,50

Rode mul
Met antiboise en tagliatelle

16,50   Kalfsstoofpotje
Met bospaddestoelen 
17,50

Gamba's
Met Thai Green Curry

21,50   Lamsfilet
Met gember kruidenkorst
22,50

Snoekbaars
Met rode linzensalade

18,50  

Biefstuk van de rump
Met crème van zoete aardappelen

22,00
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,75  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

15,75

 

   

Vegetarisch 
Groentelasagna

15,50

     

 

 

DESSERTS

       

Dame Blanche

7,50      
Tarte tartin
Met banketbakkersroom
7,50      
Mirenque
Met frambozen sorbetijs en rode vruchtensaus
7,00      
Monkey bread
Bananencake met caramelsaus
7,00      

Mousse van Doyenne du Comice

7,00      

Dessert weekmenu

5,75

Haven