Diner

VOORGERECHTEN

       

Palet gerookte zalm, 
Met kappertjes en toast

 11,50      
Salade gorgonzola, 
met walnoot en appel

kl.10,50
gr.12,50

     

Salade kuikenrollade,
met uiencompote

kl.10,50
gr.12,50
     
Rundercarpaccio,
met pestocrème, piijnboompitten en Parmezaanse kaas
 10,50      

2 Garnalenkroketten, 
met cocktailsaus en toast

12,60      
Kreeftensoep 
met rouille, Gruyère kaas, croutons en knoflook
7,95      
Tomatensoep,
van Pomodori tomaat met basilicumolie
4,75      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
6,10      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
22,75  

Gegrilde entrecote,(Grained fed), 
met kruidenboter

21,50
Zalmfilet, 
met groene kruidenkorst
18,50  

Zweedsribstuk,
met mosterdsaus

  19,50
Kabeljauwfilet,
gegratineerd met tomaat en oude kaas
18,50   Gebakken varkenshaas,
met brie gegratineerd
17,85

Gebakken zeewolf,
met Hollandaisesaus

17,95   Lamsfilet,
met warme knoflooksaus
22,50
Gewokte gamba's,
met Chili-knoflooksaus
21,00  

Kipkarbonade,
met een tomaten-olijvensaus

17,00
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,75   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,75

 

   

Vegetarisch  gerechten
Camembert burger

15,50
     

 

 

DESSERTS

       

Chocolade mousse,
van pure chocolade

7,50      
Mini tarte tartin,
met een granite van appel en calvados
6,50      
Coupe aardbeien,
vanille ijs met aardbeien
7,50      
Aardbeienparfait,
met witte chocolade mousse
7,50      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,50      

Dessert weekmenu

5,75

Haven