KERSTMENU 2019

Het is mogelijk om het aantal gangen zelf te bepalen

Amuse van het huis
****
Voorgerecht:
Wildzwijnpastrami,
carpaccio met uiencompôte en gepocheerde vijg € 10,20
of
Proeverij van vis,
gerookte heilbot, gerookte paling een garnalen kroketje
en mierikswordtelcrème € 12,50
****
Soep:
Ossenstaartbouillon,
dubbel getrokken bouillon geparfumeerd met Madeira € 6,50
of
Garnalen Bisque,
Hollandse garnalen, Cognac en eem schuimkraag van room € 7,50
****
Hoofdgerechten vlees:
Hertenrugfilet,
met aardpeercrème, gestoofde peer, pastinaak en een wild glacé € 21,50
of
Kalfsentrecote,
met roergebakken spinazie en knoflook € 22,50

Hoofdgerechten vis:
Zeewolf met langoustine,
met risotto rijst en kreeftenjus € 20,50
of
Tongfilet,
met Hollandse garnalen, paddenstoelen en een witte wijn saus € 19,50
****
Dessert:
Grand dessert,
pistache cake, hazelnoot parfait, chocolade mousse en bloedsinaasappel ijs € 9,50
of
Bolus cheesecake,
met kaneelijs en gele room € 7,50
****
Aangeklede koffie  van het huis
het kerstmenu heeft geen vaste prijs,
het is niet verplicht om alle gangen te volgen. 

 

Haven