Diner

VOORGERECHTEN

       

Rundercarpaccio van de lende
Met pestocreme, parmezaanse kaasen cashewnoten

14,80      

Geitenkaas salade,
Met pesto olie

13,75

     

Caesarsalade,
Met gerookte kipfilet en croutons

12,50

     

Gerookte zalm,
Met honing-mosterddressing en toast

14,75      



       

Vissoep 
Met safraan en diverse vissoorten

 10,50      

Gebonden tomatensoep,
Met room en bosui (vegetarisch)

 8,00      

Uiensoep
Gegratineerd met Gruyère kaas

 

 8,20      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Gamba's piri piri,
Met knoflook en chilipeper
24,50  

Spareribs,
Met knoflooksaus

23,50

Slibtong
2 stuks

30,50  

Biefstuk gegrild,
Met knoflook-chili-honingboter

24,50

Kabeljauw,
Met tomaat en oude kaas gegratineerd

26,75   Lamsfilet,
Met honingtijmsaus
27,50

Gewokte kerrie zalm,
Met rijst

25,50  

Eendenborst,
Met rodeportjus

25,00



   



 
Hoofdgerecht weekmenu vis 19,60  

Hoofdgerecht weekmenu vlees

19,60

 

   

 

 

     

 

 

DESSERTS

       

VEGETARISCH

 

 

Dame Blanche

8,50  

Tagliatelle al funghi,
Met paddestoelen, room en parmazaanse kaas

 19,50

 
Speculoos cheesecake,

8,50    Camembert Burger,
Met honing-mosterdsaus
 19,50

Creme brulee,

8,50      
         

Sorbetijs
3 verschillende smaken

8,50      

Dessert weekmenu

6,10

Haven