Diner

VOORGERECHTEN

       

Gerookt vis duo,
gerookte zalm en heilbot met mierikswortelcreme

 10,50      
Visschotel Evertsen,
met kreeftenkroket, gerookte zalm en vissoepje,
12,00      

Geitenkaasloempia,
met honing en pijnboompitten

 8,50      
Carpaccio,
metstocreme, piijnboompitten en parmezaansekaas
10,50      

Gewokte champignons,
met knoflook, uitjes en gegratineerde met kaas

9,50      
Kreeftenbisque
met rouille en croutons
7,50      
Tomatensoep,
van pomodorie tomaar met basilicumolie
4,50      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
5,75      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
21,50  

Biefstuk,(Grained fed),
met rode pepersaus

21,50
Schar, 
met remouladesaus
17,50  

Kalfs rib-eye,
met gewokte spinazie en geitenkaas

  22,00
Kabeljauwfilet,
met tomatentapenade
18,50   Gegrilde varkenshaas,
met wasabi-pickalilly
17,50

Stoverij van vis met bladerdeeg,
uit de oven (heeft iets langere bereidingstijd)

18,00   Eendenborstfilet,
met gekonfijte uiencompote
18,00
Gewokt gamba's,
met knoflook en bosuitjes
19,00   Kipfilet,
gevuld met gerookte zalm en bearnaisesaus
16,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,00   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,00

 

   

Vegetarisch  gerechten
Camembertburger

14,50
     

 

 

DESSERTS

       

Tompuoce,
met bladerdeeg en ijs

7,50      
Winterse stoofperenijstaart
met italiaansschuim
7,00      
Mascarpone melkchocoladeijs,
2 bolletjes huisgemaakt ijs 
7,50      
Chocolade kaneelcake,
en kaneelijs
7,50      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,00      

Dessert weekmenu

 

5,50

 

     
Haven