Diner

VOORGERECHTEN

       

Zalm bombe,
gevuld met salade en limoendreswsing

 10,50      
Visschotel Evertsen,
met kreeftenkroket, gerookte zalm en vissoepje,
11,50      

Geitenkaassalade,
met honing en walnoten

 8,50      
Carpaccio,
metstocreme, piijnboompitten en parmezaansekaas
10,50      

Gewokte champignons,
met knoflook, uitjes en gegratineerde met kaas

9,50      
Rijkelijk gevulde saffraanvisbouillon 6,50      
Tomatensoep,
van pomodorie tomaar met basilicumolie
4,50      
Uiensoep,
gegratineerd met Gruyère kaas
5,75      
         

HOOFDGERECHTEN VIS

   

HOOFDGERECHTEN VLEES

 
Slibtong,
in roomboter gebakken
21,50  

Tournedos Rossini,(Grain fed),
met spek omwikkeld op een crouton en een rode wijnsaus

26,50
Gekookt mosselen,
met salade, frietjes en 2 sausjes
20,50  

Kalfs rib-eye,
met gewokte spinazie en geitenkaas

  22,00
Zalmfilet,
met een groene kruidenkorst
17,50   Gegrilde varkenshaas,
met wasabi-pickalilly
17,50

Zeeduivel,
met Noilly Prat beurre blanc

20,50   Eendenborstfilet,
met gekonfijte uiencompote
18,00
Gewokt gamba's,
met knoflook en bosuitjes
19,00   Gegrilde Kipbrochette,
met ketjapsaus en notenrijst
16,50
Hoofdgerecht weekmenu vis 15,00   Hoofdgerecht weekmenu vlees 15,00

 Stoofpotje vis met bladerdeeg,
uit de oven (heeft een langere bereidingstijd)

 18,00  

Vegetarisch  gerechten
Camembertburger

14,50
     

 

 

DESSERTS

       

Gefrituurd ijs,
met babbelaarsaus

7,50      
Schwarzwalder cheesecake,
met chocolsde en kersen 
7,50      
Mascarpone melkchocoladeijs,
2 bolletjes huisgemaakt ijs 
7,50      
Chocolade kaneelcake,
en kaneelijs
7,50      

Dame Blanche,
met warme chocolade saus

7,00      

Dessert weekmenu

 

5,50

 

     
Haven