KERSTMENU 1 STE KERST 2017

U kunt zelf het aantal gangen bepalen

Amuse van het huis

****
Voorgerecht:

Panna cotta van geitenkaas met een crumble van walnoten € 9,80

****

Soep:

Zwarte knoflooksoep met gefrituurde peterselie € 5,50

****

Warm  tussengerecht:

Licht gerookte kwartelboutjes met zoetzure uienjam en een wortelkrokantje € 9,50

****

Spoom € 4,00

****

Hoofdgerecht vis:

Zalmfilet ’en tiede’ met verse pappardelle en een waterkers-spinaziesaus € 19,50

Of

Hoofdgerecht wild:

Hertenpepersteak met stoofperencompôte en een jus van 5 spices € 21,50

****

Kaasplankje:

Tri colore kaasplankje € 8,50

****

Dessert:

Grand dessert € 8,50

****

Aangeklede koffie van het huis

****

het kerstmenu heeft geen vaste prijs, het is niet verplicht om alle gangen te volgen

Haven